SLIK SETTER DU INN

seo_h1_30068

HVILKE METODER KAN JEG BENYTTE TIL Å SETTE INN PENGER PÅ KONTOEN MIN

Når du er klar til å spille med ekte penger, vil du merke at innskudd hos LuckyNiki ikke kunne ha vært enklere.

Klikk her for flere opplysninger om innskuddsmetodene

HVORDAN GJØR JEG ET INNSKUDD?

Det å gjøre et innskudd hos LuckyNiki er svært enkelt. Når kontoen din er åpnet og verifisert kan du gå til siden for min konto, klikke på innskudd, velge din favorittinnskuddsmetode og legge inn innskuddsopplysningene dine. Det tar kun sekunder før innskuddet er bekreftet.

KAN JEG SETTE GRENSER FOR SPILLINGEN MIN HOS LuckyNiki?

Ja, det kan du. Det er viktig for oss å tilby et trygt miljø for spillingen din. Du kan velge innskuddsgrensene dine under delen for personlige innstillinger i kassen. Du kan også velge andre grenser for kontoen din, slik som begrenset kontotilgang for bestemte tidsperioder. Disse finner du under delen for kontobegrensninger. Se siden for ansvarlig spilling for flere opplysninger.

HVORDAN VET JEG OM DET ER BEHANDLINGSAVGIFTER HOS LUCKYNIKI?

Hvis aktuelt, vil avgifter i forbindelse med behandlingen tydelig fremgå under innskudds-/uttaksprosessen for den valgte betalingsmetoden.