SLIK TAR DU UT

HVOR LANG TID TAR DET Å MOTTA UTTAKET MITT?

Våre lynuttak betyr at du mottar pengene innen 48 timer eller mindre etter å ha oppgitt evt. informasjon vi trenger i henhold vil våre vilkår og betingelser. For fullstendig oversikt over når du kan forvente å motta pengene på kontoen din bes du besøke uttaksdelen til kassen.

JEG HAR NETTOPP BEDT OM ET UTTAK. TRENGER JEG SENDE INN NOEN DOKUMENTASJON?

Som en del av vår sikkerhetsprosedyre, krever vi standard verifisering av dokumenter når våre kunder foretar sitt første uttak. Hvis pengene sendes tilbake til deg med bankoverføring eller uttaket er vanlige gevinster som er over beløpet du har satt inn, ber vi deg sende oss følgende:

• Regning som ikke er eldre enn 6 måneder.
  • Kopi av forsiden og baksiden til kredittkortet ditt (av sikkerhetsmessige årsaker må du sørge for at de midterste åtte sifrene på forsiden av kredittkortet er skjult, samt CVV2-nummeret på baksiden av kortet).
  • Bevis på ID (pass/førerkort osv.)
  • Hvis du tar ut penger til en E-lommebok, må du gi oss ditt kontonummer/e-postadressen som er knyttet til kontoen.

JEG MOTTOK FEILMELDINGEN: DU KAN IKKE GJØRE UTTAK SAMTIDIG SOM DU HAR AKTIVE BONUSER, VENNLIGST KONTAKT SUPPORT FOR Å LØSE DETTE PROBLEMET. HVA BØR JEG GJØRE?

Hvis du har en aktiv bonus på kontoen din, må du først oppfylle omsetningskravet til bonusen. Deretter kan du foreta en forespørsel om uttak. For din bekvemmelighet, kan du holde rede på fremgangen din i Bonuser-seksjonen hos vår Kasserer. Når omsetningskravet er oppfylt, vil du kunne ta ut pengene.

HVORDAN VET JEG OM DET ER BEHANDLINGSAVGIFTER HOS LUCKYNIKI?

Hvis aktuelt vil avgifter i forbindelse med utførsel tydelig fremgå under innskudds-/uttaksprosessen for den valgte uttaksmetoden.

Hei fremmede, er du klar til å bli en del av spilluniverset?

TRINN AV
Fyll inn nødvendige felt.
Brukernavn eksisterer allerede
Velg et brukernavn på 6-12 tegn. Du kan benytte bokstaver, tall eller en kombinasjon av nevnte. Du kan også bruke følgende tegn: (-) og (_).
Velg et brukernavn på 6-12 tegn. Du kan benytte bokstaver, tall eller en kombinasjon av nevnte. Du kan også bruke følgende tegn: (-) og (_).
For å følge regelverket er våre tjenester ikke tilgjengelig for spillere som bor i landet ditt.
OOPS! Den e-postadressen er ikke gyldig
Det skjedde en feil ved innsending av opplysningene dine. Vennligst forsøk igjen senere. Vi beklager ubeleiligheten.
Det skjedde en generell feil ved innsending av opplysningene dine.
Passordet skal være på 6-10 tegn. Du kan benytte bokstaver, tall eller en kombinasjon av nevnte. Du kan også bruke følgende tegn: (-) og (_).
Brukernavn og passord kan ikke være identiske
Passordet stemmer ikke
Ojda! Fornavnet er ikke gyldig
Etternavnet er ikke gyldig! #Navnetskjemmeringen
Er du dame eller mann?
Du må være over 18 år for å spille…
Hold hesten! Det er feil by
Ugyldig stat
Tast litt saaaaaaktere. Du har oppgitt feil adresse
Adressen og husnummeret kan ikke være den samme
Formatet på postnummeret er F3!L
OJSANN!! Det er et ugyldig nummer for landet ditt!
What's the secret answer?
Limit is below the minimum deposit
I følge våre oppføringer har du allerede en konto. Vennligst gå til glemt passord eller kontakt support på [email protected].
Vennligst bekreft alderen din, og godta vilkårene og betingelsene.
Gratulerer, du er nå registrert! Vennligst vent et øyeblikk mens vi logger deg inn.

Please check your emails.

If you need any help please contact us on:
email: [email protected]
phone: +49 8938038887

Logg inn

Brukernavn må bestå av 6-12 karakterer
Ugyldig passord angitt
Brukernavn og passord du har skrevet er feil
Spiller er allerede påkoblet
Det skjedde en feil ved innsending av opplysningene dine. Vennligst forsøk igjen senere. Vi beklager ubeleiligheten.

GLEMT PASSORD

Bare skriv inn ditt registrerte brukernavn eller e-post hos LuckyNiki, så ordner vi et nytt passord til deg.

SE HER! Dersom du ikke oppga en gyldig e-post når du registrerte deg, bes du kontakt en av våre supportmedarbeidere på [email protected].

What's the secret answer?

Konto-opplysningene dine sendes snarlig til din e-postadresse.

We've sent you an email to the registered account, take a look and follow the instructions to reset your password.

Husk å notere deg denne koden, da vi trenger den til neste trinn for å gi deg et nytt passord.

Ugyldigt brugernavn
Ugyldig epost adresse
Vennligst oppgi passordet du benyttet ved registreringen. Dersom du har glemt det må du kontakte supportavdelingen hos LuckyNiki
Det skjedde en feil ved innsending av opplysningene dine. Vennligst forsøk igjen senere. Vi beklager ubeleiligheten.
Hva er din fødeby?
Favorittlag?
Mors pikenavn?
Navn på ditt kjæledyr?
Fars mellomnavn?
Favorittfilm?
Navn på ditt første barn?
Navn på favorittlærer?
Velg din PIN-kode (4 siffer)

Please wait...