INSÄTTNING

seo_h1_30068

VILKA METODER KAN JAG ANVÄNDA FÖR ATT SÄTTA IN PENGAR PÅ MITT KONTO?

Hos LuckyNiki kan du göra en insättning med de flesta vanliga insättningsmetoderna, till exempel Trustly, VISA och Mastercard, Skrill, Neteller med flera. Du kan se tillgängliga metoder i Kassan på ditt konto.

Klicka här för mer information om insättningsmetoder

HUR GÖR JAG EN INSÄTTNING?

Att göra en insättning på LuckyNiki är mycket enkelt. När ditt konto öppnats och verifierats kan du gå till sidan Mitt konto och klicka på Insättning, välja din prioriterade betalningsmetod och ange din insättningsinformation. Det tar bara några sekunder att bekräfta din insättning.

KAN JAG STÄLLA IN BEGRÄNSNINGAR FÖR MITT SPELANDE PÅ LuckyNiki?

Ja, det kan du. Vi är stolta över att tillhandahålla en säker miljö för ditt spelande. Du kan ställa in dina beloppsgränser för insättningar under avsnittet personliga inställningar i kassan. Du kan också ställa in andra begränsningar på ditt konto, t.ex. begränsad kontoåtkomst under specifika tidsperioder. Du hittar dessa i avsnittet Kontobegränsningar. På vår sida för Ansvarsfullt spelande hittar du mer information.

HUR KAN JAG VETA OM DET FINNS AVGIFTER FÖR HANDLÄGGNING PÅ LUCKYNIKI?

I tillämpliga fall visas eventuella avgifter i samband med handläggning tydligt under insättnings-/uttagsprocessen i enlighet med din insättningsmetod.