LuckyNiki Yksityisyyden suoja

Johdanto

Tämä Tietosuojakäytäntö, joka on viimeksi päivitetty 24.05.2018, määrittelee LuckyNiki -sivuston noudattamat tietojenkäsittelykäytännöt.

Me täällä LuckyNiki -sivustolla tahdomme pitää asiat yksinkertaisina ja helppoina asiakkaillemme, joten kerromme selkeästi, rehellisesti ja avoimesti siitä, mitä tietoja keräämme sekä miten ja miksi käytämme keräämiämme tietoja, joten tämä sivu käsittelee aihetta hyvin yksityiskohtaisesti.

Käytännössämme selitetään, miten käytämme henkilötietojasi, olitpa vain vierailemassa sivustolla, tekemässä talletusta tai pelaamassa pelejämme. Tämä käytäntö sisältää tietoja, joita et välttämättä vielä tiedä liittyen tietosuojasi oikeuksiin, tilanteisiin, joissa jaamme ja hankimme tietoja sinusta ja siihen, miten käytämme tietojasi yksilöidäksemme vastaanottamaasi markkinointia, joten luethan kaikki kohdat huolellisesti.

Jos teemme merkittäviä päivityksiä tähän käytäntöön, ilmoitamme siitä sinulle.

Huomaathan, että kaikkia työntekijöitämme koulutetaan säännöllisesti tietoturva-asioista, ja heidän on noudatettava sisäisiä käytäntöjä ja menettelytapoja aina, kun he käsittelevät tietojasi.

Toivomme, että tästä sivusta on sinulle apua. Jos sinulla on huolia tai kysyttävää tietosuojaan liittyen, otathan yhteyttä tietosuojavastaavaamme sähköpostilla dpo@luckyniki.com

Tietosuojakäytäntölupauksemme

LuckyNiki arvostaa ja kunnioittaa jokaisen asiakkaansa yksityisyyttä, jota suojelemme Tietosuojakäytäntömme avulla. LuckyNiki tunnustaa, että henkilötietosi ovat henkilökohtaisia tietojasi. Yksityisyytesi on tärkeää sekä sinulle itsellesi että meille, joten teemme sinulle seuraavan lupauksen:

LuckyNiki on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Uskomme, että käyttämällä henkilökohtaisia tietojasi voimme tehdä asioista helpompia ja parempia sinulle. Tulemme aina pitämään henkilötietosi turvassa. Olemme selkeäsanaisia ja avoimia kertoessamme sinulle, miksi keräämme henkilötietojasi ja miten me niitä käytämme. Kerromme sinulle myös valinnan mahdollisuuksistasi ja oikeuksistasi ja kunnioitamme toiveitasi.

Keräämämme tietotyypit

Keräämme kahdenlaista tietoa asiakkaistamme.

“Henkilökohtaiset tiedot”
Henkilökohtaisia tietoja voidaan käyttää yksittäisen henkilön tunnistamiseen. Palvelujemme kautta keräämämme henkilökohtaiset tiedot sisältävät sinun suoraan antamiasi tietoja, kuten: puhelinnumero; koko nimi; sähköpostiosoite; kotiosoite; syntymäaika; maksutavat (esim. luottokortin numero); ja muita taloudellisia tietoja, joita voimme tarvita Palvelujemme tarjoamiseksi. Keräämme myös henkilökohtaisia tietojasi laitteestasi (esim. sijaintitiedot, IP-osoite) ja tietoja Palvelujen käytöstäsi (esim. tarkastellut sivut, verkkoselailu, klikkaukset, toiminta jne.).

“Ei-henkilökohtaiset tiedot”
Toinen tietotyyppi on sinua koskeva tunnistamaton ja ei-tunnistettava tieto, joka voi olla saatavana tai kerätty Palvelun käyttösi kautta. Emme pysty tunnistamaan käyttäjän henkilöllisyyttä keräämistämme ei-henkilökohtaisista tiedoista. Kerätyt ei-henkilökohtaiset tiedot voivat sisältää laitteesi lähettämiä yhdistettyjä käyttötietoja ja teknisiä tietoja, mukaan lukien tietyt ohjelmistot ja laitteistotiedot (esim. laitteesi käyttämä selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä, kieliasetukset, käyttöaika ja sen sivuston verkkotunnus, josta siirryit Palveluihin; jne.), jotta voimme parantaa Palvelujemme toimivuutta.

Jos yhdistämme henkilökohtaisia tietoja ei-henkilökohtaisiin tietoihin, yhdistettyjä tietoja käsitellään henkilötietoina niin kauan kuin ne pysyvät yhdistettyinä.

Miten keräämme tietojasi

Tietojesi kerääminen sinulta

LuckyNiki kerää henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun käytät palveluitamme. Joitain niistä annat meille suoraan, esimerkiksi rekisteröidessäsi tilin tai tehdessäsi sille talletuksen. Muita tietoja kerätään meidän välisen vuorovaikutuksemme aikana, kuten tekemiesi panostusten kautta, tai kun käyt verkkokeskusteluja asiakaspalvelutiimimme kanssa sekä evästeiden kautta (lue lisätietoja evästeiden käytöstä Evästeet-osiosta). Jos olet antanut suostumuksesi, tallennamme myös soittamasi puhelut. Keräämme myös tietoja siitä, miten käytät, tarkastelet, jaat, osallistut ja kommunikoit palvelujemme kanssa ja kautta, kun esimerkiksi julkaiset kommentteja sosiaalisen median kanavissamme tai chat-toimintojen kautta.

Tietojesi kerääminen laitteeltasi

Keräämme tietoja käyttämistäsi laitteista, kun käytät LuckyNiki sisältöä, tuotteita ja palveluita. Tämä sisältää, mutta ei rajoitu seuraaviin: IP-osoitteesi (numero, joka tunnistaa tietyn laitteen internetissä ja sitä tarvitaan, jotta laitteesi voi kommunikoida verkkosivustojen kanssa), laitteistomallin, käyttöjärjestelmän ja versionumeron.

Tietojesi kerääminen evästeistä

Voimme kerätä tietoja tietokoneestasi, mukaan lukien saatavilla oleva IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi järjestelmän hallinnointia varten sekä raportoidaksemme kerätyt tiedot mainostajillemme. Tämä on tilastotietoa käyttäjiemme selaustoimista ja -malleista, eikä tunnista yksittäisiä henkilöitä.

Samasta syystä voimme saada tietoja yleisestä internetin käytöstäsi evästetiedoston avulla, joka on tallennettu selaimeesi tai tietokoneesi kiintolevylle. Evästeet sisältävät tietoja, jotka siirretään tietokoneesi kiintolevylle. Ne auttavat meitä parantamaan sivustoamme ja tarjoamaan parempaa ja yksilöllisempää palvelua. Osa käyttämistämme evästeistä ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Käyttämämme evästeet voidaan ryhmitellä neljään erilliseen tyyppiin, jotka selostetaan alla olevassa Evästeet-osiossa.

Tietojesi kerääminen ulkopuolisilta yrityksiltä

Jotta voimme noudattaa lakisääteisiä ja säänteleviä KYC-velvoitteitamme, avatessasi tilin voimme viitata meille antamiisi tietoihin yhteistyössämme Experian-yhtiön kanssa, joka vastaa meille toimitettujen tietojen oikeellisuudesta. Kirjaamme ja tallennamme heidän meille lähettämänsä tulokset. Kun asiakas Tanskasta avaa tilin, käytämme jokaisen sisäänkirjautumisen yhteydessä annettua CPR-numeroa tarkistaaksemme tietyt tiedot (iän ja ROFUS-rekisteritilan) sekä kirjaamme ja tallennamme myös meille lähetetyn tuloksen.

Kun asiakas Yhdistyneestä kuningaskunnasta avaa tilin ja jokaisen seuraavan sisäänkirjautumisen yhteydessä, tarkistamme GamStopilta tiedot siitä, onko meidän rajoitettava asiakkaan palveluihimme pääsyä. Kirjaamme ja tallennamme meille lähetetyt tulokset.

Käytämme julkisesti saatavilla olevaa tietoa (kuten sosiaalisen median ja vastaavilla sivustoilla), jotta voimme tarkistaa meille toimitetut tiedot. Kirjaamme ja tallennamme tulokset.

Miten käytämme keräämiämme tietoja?

Käytämme ja jaamme henkilötietojasi tässä Tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla. Henkilötiedot luovutetaan kolmannelle osapuolelle vain siinä määrin kuin se on tässä Tietosuojakäytännössä edellytetty tietyn käyttötarkoituksen mukaisesti, ja näissä tapauksissa vaadimme, että asianomainen kolmas osapuoli suostuu käsittelemään tällaisia tietoja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Keräämäämme tietoa, joka voi sisältää “Henkilökohtaisia tietoja”, käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tilisi määrittämiseen ja Palvelujemme tarjoamiseen (esim. maksujesi käsittely; jne.)
  • Tiettyjen ominaisuuksien käyttöoikeuksien tunnistamiseen
  • Kommunikoidaksemme kanssasi ja pitääksemme sinut ajan tasalla uusimmista päivityksistämme;
  • Markkinoidaksemme omaa tai minkä tahansa liikekumppanimme ja yhteistyökumppanimme verkkosivustoa ja tuotteita.
  • Tarjotaksemme sinulle mainoksia
  • Tehdäksemme tutkimusta tai nimettömiä analyysejä parantaaksemme ja mukauttaaksemme Palveluitamme tarpeittesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaiseksi;
  • Palvelujemme tukeminen ja vianmääritys sekä kyselyihisi vastaaminen; ja
  • Väärinkäytösten tutkiminen ja lakien, asetusten tai muiden viranomaisten edellyttämien käytäntöjemme, tai todistajan haastekutsun noudattaminen tai vastaavan oikeudenkäynnin tai hallituksen pyyntöön vastaaminen.
  • Tiettyjen liiketoimintakäytäntöjemme tarkastukset

Yritykset, jotka tarjoavat palveluja puolestamme

Jaamme henkilötietojasi sellaisten ulkopuolisten organisaatioiden kanssa, jotka suorittavat erilaisia palveluita LuckyNiki -sivuston puolesta. Teemme tarkastuksia varmistaaksemme, että yritykset, joiden kanssa työskentelemme, huolehtivat tietojesi suojasta yhtä huolellisesti kuin me. Sekä meillä että heillä on velvollisuus käsitellä tietojasi tietosuojalain mukaisesti ja meitä sitovat myös sopimukselliset toimenpiteet, joilla näitä velvoitteita vahvistetaan.

Alla on lueteltu pääasialliset tehtävät, joita kolmannet osapuolet suorittavat tai voivat suorittaa kokonaan tai osittain:

  • Markkinointikampanjoiden hallinta ja toteutus
  • Maksujen käsittely ja vahvistus
  • Petosten ja rahanpesun torjunta sekä henkilöllisyyden vahvistaminen
  • Tarkastukset tuotteiden ja palveluiden epäoikeudenmukaisen käytön havaitsemiseksi
  • Verkkosivujen ylläpito, verkkosisältöpalvelut ja tietojen tallennus
  • Kilpailujen ja tarjousten hallinta
  • Tietojen analysointi ja tietojen puhdistus
  • Markkinatutkimus ja asiakaspalautteen keruu tai analysointi
  • IT-palvelut ja tuki
  • Tarkastus-, laillisuus- ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvät palvelut
  • Tietojen tallentaminen sääntelyviranomaisten käyttöön ja tarkasteluun

Tietojen jakaminen Experianin kanssa

Jos et hyväksy henkilötietojesi välittämistä Experianille, et pysty avaamaan tiliä ja käyttämään rahapelituotteitamme ja -palveluitamme.

Käytämme Experianin tarjoamia työkaluja ja palveluita Iso-Britannian ja Tanskan asiakkaidemme henkilöllisyyden tunnistamiseen. Tiedot välitetään Experianille, ja he tekevät haun tuotteidensa avulla tarkistaakseen meille toimitettujen tietojen oikeellisuuden. Tämän vuoksi meillä on velvollisuus kertoa teille, että:

  • i. Experian voi tarkistaa asiakkaan antamat tiedot mistä tahansa tietokannasta (julkisesta tai muusta), joihin Experianilla on sisäänpääsy asianomaisen tarkistuspalvelun suorittamiseksi,
  • ii. Experian jättää tietyn (ei-luotto) jalanjäljen, ja
  • iii. Päätös tallennetaan ja on saatavillamme tarkastusta varten.

Tietojen jakaminen lisenssinvalvojien kanssa

Meidän on noudatettava erilaisia lisensointi- ja sääntelyvaatimuksia, joista osaan liittyy henkilökohtaisten ja ei-henkilökohtaisten tietojen käyttöä.

SAFE (sähköinen tallennuspalvelu):

Schleswig-Holsteinissa (henkilökohtaisten ja ei-henkilökohtaisten tietojesi käyttö) ja Tanskassa (ei-henkilötietojen käyttö) lähetämme tietosi kolmannen osapuolen hallinnoimaan "SAFE"-tallennuspalveluun, johon asiaankuuluvalla sääntelyviranomaisella on täysi tarkasteluoikeus.

Sääntelyviranomaisten tietovaatimukset:

Olemme jokaisella lisensoidulla lainkäyttöalueella velvollisia tuottamaan säännöllisesti raportteja, jotka sisältävät ei-henkilökohtaisia tietoja. Raportit sisältävät asioita, kuten omaehtoisten tilien sulkemisten lukumäärän, rekisteröintien määrän, valitusten määrän ja viranomaisille ilmoitettujen epäilyttävien tilitapahtumien määrän.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin meillä on siihen voimassa oleva oikeudellinen syy, joihin sisältyvät pyytämiesi palvelujen tarjoaminen, oikeudellisten ja lainsäädännöllisten velvollisuuksiemme täyttäminen sekä kiistojen ratkaiseminen ja sopimuksiemme noudattaminen.

Erilaisten henkilökohtaisten tietojen säilytysaika voi vaihdella riippuen siitä, miksi ne alun perin saimme, mistä syystä niitä käsittelemme sekä tietojasi koskevista oikeudellisista vaatimuksista. Tietojen säilyttämis- ja poistoaikojen määrittämisessä otetaan huomioon erilaisia tekijöitä, mukaan lukien sovellettavat säännökset ja vaatimukset, jotka liittyvät uhkapeleihin ja rahapeleihin, rahanpesun estämiseen, verotukseen, maksujen ja valitusten käsittelyyn, tarpeeseen estää tai havaita rikoksia tai muuta palvelujemme väärinkäyttöä sekä tarkastusvaatimuksiin. Vaatimustemme täyttämiseksi joitakin henkilökohtaisia tietojasi on säilytettävä tietyn ajan asiakkuutesi päättymisestä. Kun emme enää tarvitse niitä täyttämään edellä mainittuja vaatimuksia, poistamme ne turvallisesti tai muutamme ne nimettömiksi.

Oikeutesi

Tietojesi omistajan oikeudet

Sinulla on seuraavat oikeudet hallussamme olevien henkilötietojesi suhteen:

  • Oikeus saada tietoa. Henkilötietojen käytön läpinäkyvyys. Tämä yksityiskohtainen Tietosuojakäytäntö on laadittu tästä syystä.
  • Tarkastusoikeus. Tämä mahdollistaa esim. kopion saamisen hallussamme olevista henkilötiedoista.
  • Oikaisuoikeus. Hallussamme olevien henkilötietojesi korjaaminen/oikaiseminen. Tämän ansiosta voit korjata/oikaista hallussamme olevat epätäydelliset tai virheelliset tietosi.
  • Tietojen poisto-oikeus. Tämän ansiosta voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi [tunnetaan "oikeutena tulla unohdetuksi"], jos meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  • Tietojen siirto-oikeus. Tämä antaa sinulle oikeuden vastaanottaa henkilötiedot, jotka on toimitettu rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneellisesti luettavassa muodossa. Sinulla on myös oikeus pyytää, että rekisterinpitäjä lähettää nämä tiedot suoraan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Käsittelyn rajoitusoikeus. Tämän ansiosta voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä eli käyttämään niitä vain tiettyjä asioita varten, jos:
    • tietosi eivät ole paikkansapitävät,
    • tietojasi on käytetty laittomasti, mutta et halua meidän poistavan niitä,
    • tietosi eivät ole enää merkitykselliset, mutta haluat meidän säilyttävän ne mahdollisten oikeusvaateiden varalta,
    • olet jo pyytänyt meitä lopettamaan henkilötietojesi käytön, mutta odotat meidän vahvistustamme siitä, onko meillä perusteltua syytä jatkaa tietojesi käyttöä.
  • Vastustusoikeus. Tämä antaa sinulle oikeuden vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos esimerkiksi vastustat markkinointimateriaalin vastaanottamista, voit poistaa suostumuksesi niiden lähettämiseksi. Vastustusoikeutta voidaan soveltaa vain tietyissä olosuhteissa. Soveltaminen riippuu käsittelyn tarkoituksista ja käsittelyn laillisista perusteista. Yksilöillä on ehdoton oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, jos ne on tarkoitettu suoramarkkinointitarkoituksiin. Yksilöt voivat myös vastustaa, jos käsittelyn tarkoitus on:
    • julkisen syyn mukaisesti suoritettava tehtävä;
    • virallisen valtasi harjoittamisesta; tai
    • lainmukainen etusi (tai kolmannen osapuolen etu);
    • suhteessa automaattiseen päätöksentekoon ja profilointiin.

Jos uskot, että yksityisyydensuojan oikeuksiasi on loukattu tai olet eri mieltä yksityisyyteen liittyvien oikeuksiesi päätöksistämme, sinulla on oikeus valittaa asianomaiselle valvontaviranomaiselle.

Evästeet-osio

Mitä evästeet ovat?

"Evästeet" ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu selaimeesi ja joiden avulla voimme tunnistaa tietokoneesi, kun vierailet verkkosivustollamme. Evästeet ovat välttämättömiä, jotta sivuston tietyt osat toimivat oikein ja turvallisesti. Käytämme niitä myös tekemään asioista nopeampia, helpompia ja henkilökohtaisempia sekä auttamaan meitä ymmärtämään, miten verkkosivustoamme käytetään. Niitä voidaan myös käyttää esittämään sinulle räätälöityä mainossisältöä.

Kaikkien näiden asioiden toteuttamiseksi evästeet keräävät joitain henkilökohtaisia tietojasi, kun käytät verkkosivustoamme. Voit valita, hyväksytkö vai hylkäätkö jotkin tai kaikentyyppiset evästeet ja hallita niitä laitteesi selaimen asetusten kautta. Ilmoitamme sinulle tästä näyttämällä eväste-bannerin, kun vierailet sivustollamme. Jos jatkat edelleen verkkosivustomme käyttöä muuttamatta selaimen asetuksia, käytämme alla olevissa osioissa mainittuja evästeitä. Jotta voit tehdä tietoon perustuvan valinnan, sinun on tärkeää tietää, miksi käytämme erilaisia evästeitä ja miten se vaikuttaa verkkokokemukseesi. Tämä osio tarjoaa yhteenvedon pääkohdista ja kertoo, miten erilaisten evästeiden poistaminen vaikuttaa kokemukseesi verkkosivustollamme.

Niiden avulla LuckyNiki-sivusto pystyy myös selvittämään, mikä mainos toi sinut verkkosivustollemme. Voimme käyttää LuckyNiki-evästeitä tietokoneellasi. Jos keräämme tällaisia tietoja, pysyt henkilökohtaisesti tunnistamattomana, emmekä jaa näitä tietoja minkään ulkopuolisen kolmannen osapuolen kanssa.

Evästetyypit

Käyttämämme evästeet kuuluvat johonkin seuraavista kategorioista:

  • Täysin välttämätön
    Tällainen eväste mahdollistaa verkkosivustolla navigoinnin ja sen olennaisten ominaisuuksien, kuten suojattujen alueiden ja verkkorekisteröinnin, käyttämisen. Nämä evästeet eivät kerää sinusta sellaisia tietoja, joita voitaisiin käyttää markkinointiin tai jotka voisivat muistaa, missä olet ollut internetissä. Nämä evästeet ovat välttämättömiä voidaksemme taata verkkosivustomme toimivuuden. Jos poistat ne käytöstä, emme pysty varmistamaan tietoturvaasi tai ennakoimaan, miten verkkosivustomme toimii vierailusi aikana.
  • Suorituskyky
    Tämän tyyppinen eväste kerää tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoamme, esim. millä sivuilla vierailet ja jos havaitset virheitä. Kerätyt tiedot ovat nimettömiä, ja niitä käytetään vain parantamaaksemme verkkosivustomme toimivuutta sekä arvioidaksemme käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja mainonnan tehokkuutta.
  • Toiminnallisuus
    Tämän tyyppinen eväste muistaa sivustoltamme löytyvien työkalujen asetuksesi, jolloin sinun ei tarvitse määrittää niitä uudelleen joka kerta sivustolla vieraillessasi. Jotkin niistä ovat kolmannen osapuolen hallinnoimia. Nämä voivat esimerkiksi määrittää, näetkö artikkelin uusimmat vai vanhimmat kommentit ensin. Ne voivat myös auttaa meitä tervehtimään sinua nimelläsi tai muistamaan valitsemasi kielen tai alueen.
  • Kohdentaminen/Seuranta
    Näitä evästeitä käytetään analysoimaan, millainen mainonta saattaisi olla verkkosivuston käyttäjän kannalta oleellisinta perustuen käyttäjän tarkastelemiin verkkosivuston osiin.

Evästeiden hallinta

Kaikista nykyaikaisista selaimista voit nähdä, mitä evästeitä sinulla on käytössäsi, ja tyhjentää ne erikseen tai kokonaan muuttamalla evästeasetuksiasi. Evästeasetukset löytyvät tavallisesti selaimesi "Valinnat"- tai "Asetukset"-valikosta, muuten sinun kannattaa käyttää selaimesi "Ohje"-vaihtoehtoa ja lukea lisätietoja. Alla olevat linkit voivat myös olla hyödyllisiä:

  • Chromen evästeasetukset
  • Firefoxin evästeasetukset
  • Internet Explorerin evästeasetukset
  • Safarin evästeasetukset

Voit estää evästeet selaimesi asetuksista, minkä avulla voit kieltää kaikki tai osan evästeistä. Jos kuitenkin käytät selaimen asetuksia estämään kaikki evästeet (mukaan lukien välttämättömät evästeet), et välttämättä pääse käyttämään kaikkia sivustomme osia. Pyrimme tuomaan sivustomme kaikki osat kaikkien saataville, mutta jos estät joitain evästeitä, varsinkin täysin välttämättömät evästeet, käyttökokemus voi heikentyä. Ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia niin, että se kieltäytyy evästeistä, järjestelmämme ottaa evästeet käyttöön heti, kun vierailet sivustollamme.

Ensimmäinen vierailusi sivustollamme luo ponnahdusikkunan, joka ilmoittaa sinulle tästä tietosuojakäytännöstä ja ilmestyy uudelleen vain siinä tapauksessa, jos joskus muutat evästeasetuksia.

Google Analyticsin käyttö

Käytämme Google Analyticsia "analyyttisiin" tarkoituksiin, kuten käyttäjien/asiakkaiden selausmallien seurantaan ja sinulle räätälöidyn selainkokemuksen antavan profiilin luomiseksi. Google Analytics on suosittu Google, Inc.:n tarjoama verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, joiden avulla voimme analysoida, miten asiakkaat käyttävät Verkkosivustoamme.

Käytöstä poiston valintasi koskee vain sitä selainta, josta valinta tehdään, joten jos käytät eri selaimia, sinun täytyy tehdä käytöstä poiston valinta jokaisesta erikseen. Tämä valinta on evästeperusteinen, joten jos poistat evästeet, myös käytöstä poiston valinta poistuu, jolloin se on tehtävä uudelleen. Voit hallita Google Analyticsia selaimen asetuksista: ota pois käytöstä. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markkinointi

Voimme käyttää henkilötietojasi, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi jne. itse tai käyttämällä kolmannen osapuolen alihankkijoita tarjotaksemme sinulle kampanjamateriaaleja, kuten myös Palveluihimme liittyviä tuotteita, palveluita, sivustoja ja sovelluksia, jotka liittyvät:

  • (i) liikekumppaneihimme ja tytäryhtiöihimme; (yhdessä "Markkinointikumppanit"), joiden uskomme kiinnostavan sinua.

    Voimme myös jakaa ja paljastaa henkilökohtaisia tietoja markkinointiimme liittyen yhteistyökumppaneillemme tarjotaksemme sinulle erilaisia markkinointitarjouksia, joiden me tai meidän Markkinointikumppanimme uskovat olevan sinulle merkityksellisiä. Markkinointikumppanimme voivat käyttää näitä henkilökohtaisia tietoja erilaisiin markkinointitekniikoihin, kuten suoriin sähköposti-, tekstiviesti- ja puhelinmarkkinointitarkoituksiin.

    Yksityisyydensuojaasi kunnioittaaksemme tarjoamme sinulle tällaisten markkinointimateriaalien ja kasino-ohjelmistomme yhteydessä keinoja, joilla voit kieltäytyä vastaanottamasta lisää markkinointitarjouksia meiltä tai Markkinointikumppaneiltamme.

Turvallisuus

LuckyNiki tekee kaiken voitavansa, jotta henkilökohtaiset ja taloudelliset tietosi pysyvät 100-prosenttisen turvassa ja luottamuksellisina. Käytämme alan standardina olevia tietoturvaprotokollia (128-bittinen, SSL-salausteknologia) varmistaaksemme, että kaikki tapahtumat, mukaan lukien talletukset ja nostot, suoritetaan täysin turvallisesti. Tämä teknologia suojaa tietojasi ja antaa ne vain sivuston LuckyNiki käyttöön siirrettäessä tietoja sinun ja sivuston LuckyNiki välillä.

Luottamuksellisuuden rajat

Oikeudellisista syistä LuckyNiki-sivustoa voidaan vaatia tietyissä olosuhteissa luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi. Syy tähän voi olla:

  1. oikeuksiemme tai omaisuutemme suojeleminen ja puolustaminen;
  2. meitä koskevien oikeusprosessien noudattaminen. Lisäksi pidätämme oikeuden luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi, mukaan lukien pelaajatunnisteen, nimen, fyysisen osoiteen, laskutusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron, kolmansille osapuolille, jos katsomme sen mielestämme tarpeelliseksi tai asianmukaiseksi petosten, immateriaalioikeuksien rikkomusten, piratismin tai muiden lainvastaisten tai kiellettyjen toimien, jotka saattaisivat altistaa meidät lailliselle vastuulle, tutkinnan yhteydessä.

Kanavat = sähköposti, tekstiviesti, posti, puhelin ja internet (yksilöidyt tarjoukset verkkosivustoilla)
yksilöidyt tarjoukset verkkosivustoilla

Voit vielä valita, kuinka haluat meidän kertovan sinulle ilmaisbonuksista/erikoistarjouksista ja uusista pelijulkaisuista. Valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Mikäli myöhemmin et pidä vastaanottamastasi sisällöstä, voit muuttaa mieltäsi helposti Asetukset-sivultasi.



VAIHE OF
Pakollinen kenttä
Käyttäjänimi jo käytössä
Valitse 6-12 merkkinen käyttäjätunnus. Voit käyttää kirjaimia tai numeroita tai yhdestelmää molemmista. Voit myös käyttää seuraavia erikoismerkkejä: (-) ja (_).
Valitse 6-12 merkkinen käyttäjätunnus. Voit käyttää kirjaimia tai numeroita tai yhdestelmää molemmista. Voit myös käyttää seuraavia erikoismerkkejä: (-) ja (_).
Määräysten noudattamiseksi palvelumme eivät ole saatavilla kotimaasi asukkaille.
Tarkista, että olet antanut kelvollisen sähköpostiosoitteen.
Tietojesi lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen. Olemme hyvin pahoillamme tästä.
HUUPS! Tietojesi lähettämisessä tapahtui virhe
Valitse 6-12 merkkinen salasana, käyttäen kirjaimia tai numeroita tai yhdistelmää molemmista. Voit myös käyttää seuraavia erikoismerkkejä: ( - ) ja ( _ ).
Salasanasi ei voi olla sama kuin käyttäjänimesi
Näppäile valitsemasi Salasana uudelleen varmistaaksesi oikeinkirjoituksen.
Väärä etunimi
Väärä sukunimi
Valitse sukupuoli
Väärä maa
Vahvista ikäsi
Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias pelataksesi
Väärä kaupunki
Aluetta / osavaltiota ei tunnistettu
Väärä osoite
Osoite ja talon numero eivät voi olla samat
Väärä postinumero
Väärä puhelinnumero
Ole hyvä ja vastaa alla olevaan turvakysymykseen.
Raja on pienempi kuin minimitalletus
Tietojemme mukaan sinulla on jo pelitili. Mene kohtaan unohtuiko salasana tai ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa support@luckyniki.com.
Vahvistathan ikäsi ja hyväksyt nämä säännöt ja ehdot.
PAM! Rekisteröityminen onnistui mallikkaasti!
Odota hetki, niin kirjaan sinut sisään uuteen pelien maailmaani.
Vahvistathan ikäsi ja hyväksyt nämä säännöt ja ehdot.
Sinun täytyy hyväksyä Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö jatkaaksesi.
Invalid NIF (must be 9 digits, numbers only
There is already an account with that NIF. Please go to Login or Forgot Password
Invalid ID Number
Unfortunately we do not accept players from Germany / Schleswig-Holstein on this casino. If you are from Schleswig-Holstein and want to play please sign up on DrueckGlueck.de
SULJE

SISÄÄN

Käyttäjänimen tulee olla 6-12 merkkiä
Virheellinen salasana
Käyttäjätunnus tai salasana on väärä.
Pelaaja on jo sisäänkirjautunut
Virhe antaessasi tietoja. Yritä myöhemmin uudelleen. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta.

UNOHTUNUT SALASANA

Syötä joko käyttäjänimi tai sähköpostiosoite, jonka olet rekisteröinyt pelitilillesi, ja klikkaa "Lähetä".

Huomaathan: jos et jostain syystä syöttänyt toimivaa sähköpostiosoitetta LuckyNiki -rekisteröitymisesi yhteydessä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@luckyniki.com.

Ole hyvä ja vastaa alla olevaan turvakysymykseen.

Huomaathan: jos et jostain syystä syöttänyt toimivaa sähköpostiosoitetta LuckyNiki -rekisteröitymisesi yhteydessä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@luckyniki.com.
Tilitietosi lähetetään sähköpostiisi pian.

Pelitilillesi rekisteröimääsi osoitteeseen on nyt lähetetty sähköposti. Ole hyvä ja seuraa viestin ohjeita asettaaksesi uuden salasanan.

 

Muista säilyttää tämä koodi, tulemme tarvitsemaan sitä saadaksemme uuden salasanasi.

Väärä käyttäjätunnus
Väärä sähköpostiosoite
Antamasi vastaus ei ole oikein. Ole hyvä ja syötä rekisteröityessäsi antamasi vastaus. Jos et muista vastausta, ole hyvä ja ota yhteyttä Asiakaspalveluun.
Virhe antaessasi tietoja. Yritä myöhemmin uudelleen. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta.
Syntymäkaupunkisi?
Suosikkijoukkueesi?
Äidin tyttönimi?
Lemmikin nimi?
Isän toinen nimi?
Suosikkielokuvasi?
Ensimmäisen lapsesi nimi?
Suosikki opettajasi nimi?
Nelinumeroinen PIN-numero?

Please wait...