Kan du inte ta emot våra e-postmeddelanden?

Som medlem hos LuckyNiki vet du säkert att vi skickar erbjudanden, uppdateringar och viktig information till din e-mailadress.

Får du inte våra e-mails?

Somliga Internetleverantörer använder antispam-filter för att deras kunder endast ska få de e-mails de vill ha. På grund av detta kan även viktiga e-mails fasta i dessa filter, vilket kan göra att du inte får viktiga e-mails från oss - LuckyNiki.

Uppdatera din e-mailprenumeration

Du kan vidta följande åtgärder för att säkerställa att du får våra e-mails::

1. Kontakta vår kundtjänst som är öppen dygnet runt för att säkerställa att du prenumererar på våra e-postmeddelanden.
  2. Kontrollera att din e-mailadress är uppdaterad och korrekt angiven.

Hej främling, är du redo att gå med i en värld av spelande?

Kanaler = E-post, SMS, post, telefon och webben (anpassade erbjudanden på webbplatser)
anpassade erbjudanden på webbplatser

Allt som återstår är att välja på vilka sätt du vill att vi ska kontakta dig på när det gäller gratisbonusar/exklusiva erbjudanden och information om lanseringar av nya spel. Välj bland alternativen nedan.

Om du senare skulle känna att du inte gillar det du får, kan du enkelt ändra dig på din preferenssida.

STEG AV
Fyll i obligatoriska fält.
Användarnamn redan upptaget
Välj ett användarnamn som är mellan 6-12 tecken långt. Du kan använda bokstäver eller siffror, eller båda. Du kan också använda följande tecken: (-) och (_).
Välj ett användarnamn som är mellan 6-12 tecken långt. Du kan använda bokstäver eller siffror, eller båda. Du kan också använda följande tecken: (-) och (_).
För att våra regler ska uppfyllas är våra tjänster inte tillgängliga för spelare som bor i ditt land.
AJ DÅ! Den där e-mailadressen är ogiltig
Ett fel inträffade när du skickade dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.
Ett allmänt fel inträffade när du skickade dina uppgifter.
Ditt lösenord måste vara mellan 6-10 tecken långt och innehålla bokstäver eller siffror eller bådadera. Du kan även använda följande tecken: (-) och (_)
Användarnamn och lösenord får inte vara likadana
Lösenorden överensstämmer inte!
Hoppsan! Förnamnet är ogiltigt
Efternamnet är ogiltigt #Hoppsan!
Är du tjej eller kille?
Du måste vara minst 18 år gammal för att få spela...
Hoppsan! Det där är fel stad
Ogiltigt län
Det där är fel adress. Skriv lååååångsamt
Adress- och husnummer får inte vara samma
Formatet på postnumret är felaktigt
Aj då! Det är ett ogiltigt nummer för ditt land!