UTTAG

HUR LÅNG TID TAR DET ATT FÅ MINA UTTAGNA PENGAR?

Våra blixtsnabba uttag innebär att du kan ta ut pengar inom 48 timmar eller mindre förutsatt att du tillhandahållit all information vi kräver i enlighet med våra villkor och regler. Ett fullständigt tidsschema för när du kan förvänta dig att se dina medel på ditt konto hittar du i avsnittet Uttag i kassan.

JAG HAR JUST BEGÄRT ETT UTTAG. MÅSTE JAG SKICKA NÅGON DOKUMENTATION?

Som en del av vår säkerhetsrutin behöver vi en del dokument vid ditt första uttag. Om du har begärt ditt uttag via Wire Transfer, eller om ditt uttag är en högre summa än vad du har satt in, ber vi dig vänligen att skicka in följande:

• En räkning som visar din adress. Ej äldre än sex månader.
  • Kopia på fram- och baksida av ditt kreditkort. (Av säkerhetsskäl ber vi dig täcka över de mittersta åtta siffrorna på framsidan av kortet, samt säkerthetskoden på baksidan)
  • Kopia på ID-kort, pass eller körkort.
  • Om du har begärt ditt uttag till en e-plånbok ber vi dig att skicka in kontonumret/emailadressen som hör till kontot.

JAG FICK FELMEDDELANDET: DU KAN INTE TA UT MEDAN DU HAR AKTIVA BONUSAR, KONTAKTA SUPPORT FÖR ATT LÖSA PROBLEMET. VAD SKA JAG GÖRA?

Om du har en aktiv bonus på ditt konto måste du först uppfylla bonuskraven innan du kan begära ett uttag. Du kan hålla koll på dina bonusar och hur mycket du omsatt på Bonus-sidan i Kassan. När bonuskraven är uppfyllda kan du begära ett nytt uttag.

HUR VET JAG OM DET FINNS NÅGRA AVGIFTER FÖR HANDLÄGGNING PÅ LUCKYNIKI?

I tillämpliga fall visas eventuella avgifter i samband med handläggning tydligt under insättnings-/uttagsprocessen i enlighet med din uttagsmetod.

Hej främling, är du redo att gå med i en värld av spelande?

Kanaler = E-post, SMS, post, telefon och webben (anpassade erbjudanden på webbplatser)
anpassade erbjudanden på webbplatser

Allt som återstår är att välja på vilka sätt du vill att vi ska kontakta dig på när det gäller gratisbonusar/exklusiva erbjudanden och information om lanseringar av nya spel. Välj bland alternativen nedan.

Om du senare skulle känna att du inte gillar det du får, kan du enkelt ändra dig på din preferenssida.

STEG AV
Fyll i obligatoriska fält.
Användarnamn redan upptaget
Välj ett användarnamn som är mellan 6-12 tecken långt. Du kan använda bokstäver eller siffror, eller båda. Du kan också använda följande tecken: (-) och (_).
Välj ett användarnamn som är mellan 6-12 tecken långt. Du kan använda bokstäver eller siffror, eller båda. Du kan också använda följande tecken: (-) och (_).
För att våra regler ska uppfyllas är våra tjänster inte tillgängliga för spelare som bor i ditt land.
AJ DÅ! Den där e-mailadressen är ogiltig
Ett fel inträffade när du skickade dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.
Ett allmänt fel inträffade när du skickade dina uppgifter.
Ditt lösenord måste vara mellan 6-10 tecken långt och innehålla bokstäver eller siffror eller bådadera. Du kan även använda följande tecken: (-) och (_)
Användarnamn och lösenord får inte vara likadana
Lösenorden överensstämmer inte!
Hoppsan! Förnamnet är ogiltigt
Efternamnet är ogiltigt #Hoppsan!
Är du tjej eller kille?
Du måste vara minst 18 år gammal för att få spela...
Hoppsan! Det där är fel stad
Ogiltigt län
Det där är fel adress. Skriv lååååångsamt
Adress- och husnummer får inte vara samma
Formatet på postnumret är felaktigt
Aj då! Det är ett ogiltigt nummer för ditt land!