UTTAG

HUR LÅNG TID TAR DET ATT FÅ MINA UTTAGNA PENGAR?

Våra blixtsnabba uttag innebär att du kan ta ut pengar inom 48 timmar eller mindre förutsatt att du tillhandahållit all information vi kräver i enlighet med våra villkor och regler. Ett fullständigt tidsschema för när du kan förvänta dig att se dina medel på ditt konto hittar du i avsnittet Uttag i kassan.

JAG HAR JUST BEGÄRT ETT UTTAG. MÅSTE JAG SKICKA NÅGON DOKUMENTATION?

Som en del av våra säkerhetsrutiner kan du komma att behöva skicka verifieringsdokument vid ditt uttag. Om vi behöver fler dokument av dig så skickar vi ett mail och berättar vad vi behöver.

JAG FICK FELMEDDELANDET: DU KAN INTE TA UT MEDAN DU HAR AKTIVA BONUSAR, KONTAKTA SUPPORT FÖR ATT LÖSA PROBLEMET. VAD SKA JAG GÖRA?

Om du har en aktiv bonus på ditt konto måste du först uppfylla bonuskraven innan du kan begära ett uttag. Du kan hålla koll på dina bonusar och hur mycket du omsatt på Bonus-sidan i Kassan. När bonuskraven är uppfyllda kan du begära ett nytt uttag.

HUR VET JAG OM DET FINNS NÅGRA AVGIFTER FÖR HANDLÄGGNING PÅ LUCKYNIKI?

I tillämpliga fall visas eventuella avgifter i samband med handläggning tydligt under insättnings-/uttagsprocessen i enlighet med din uttagsmetod.

Kanaler = E-post, SMS, post, telefon och webben (anpassade erbjudanden på webbplatser)
anpassade erbjudanden på webbplatser

Allt som återstår är att välja på vilka sätt du vill att vi ska kontakta dig på när det gäller nyheter, information och nya spelsläpp. Välj bland alternativen nedan.

Om du senare skulle känna att du inte gillar det du får, kan du enkelt ändra dig på din preferenssida

STEG AV
Obligatoriskt fält
Användarnamn redan upptaget
Välj ett användarnamn mella 6-12 tecken långt. Du kan använda både siffror och bokstäver, eller en kombination av båda: Du kan även använda följande tecken: (-) och (_).
Välj ett användarnamn mella 6-12 tecken långt. Du kan använda både siffror och bokstäver, eller en kombination av båda: Du kan även använda följande tecken: (-) och (_).
För att våra regler ska uppfyllas är våra tjänster inte tillgängliga för spelare som bor i ditt land.
Kontrollera att du angivit en korrekt email address.
Det blev knas när du skickade in dina uppgifter. Vänligen försök igen senare. Vi är superledsna för besväret!
HOPPSAN! Det uppstod ett fel när du skickade in dina uppgifter.
Välj ett lösenord som är mellan 6-10 tecken långt. Du kan använda siffror, bokstäver eller en kombination av båda. Du kan även använda följande tecken: (-) och (_).
Ditt användarnamn och lösenord kan inte vara samma
Skriv in ditt valda Lösenord igen för att verifiera stavning.
Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Välj kön
Vänligen välj ett land
Vänligen bekräfta din ålder
Du måste vara minst 18 år gammal för att spela
Ogiltig stad
Staten känns inte igen
Ogiltig adress
Adress och gatunummer kan inte vara samma
Ogiltig zip
Ogiltigt telefonnummer
Vänligen svara på säkerhetsfrågan nedanför
Gränsen ​​är lägre än minsta insättning
Enligt våra uppgifter har du redan ett konto. Gå till glömt lösenord eller kontakta supporten på support@luckyniki.com.
Bekräfta din ålder och acceptera villkoren.
Grattis, du har registrerat dig! Nu är det fritt fram att börja spela.
Bekräfta din ålder och acceptera villkoren.
Du måste godkänna reglerna och villkoren och integritetspolicyn för att fortsätta.
Ogiltigt NIF (måste vara 9 siffror, enbart nummer)
Enligt vår data finns redan ett konto med denna NIF. Vänligen kontrollera numret du angivit och se till att det är korrekt. Om det är det, gå till Login or Forgot Password
Vårt system kräver 8 siffror (enbart nummer) personnummer. Om du har ett personnummer som har färre än 8 siffror, vänligen skriv en nolla (eller nollor) i början av siffrorna så att det blir 8 siffror.
According to our records there is already an account registered with this Civil ID. Please check the number entered to make sure it is correct, and if it is, please go to Login or Forgot Password
I'm sorry, we do not accept players from Schleswig-Holstein
OK
I'm sorry, we do not accept players from Schleswig-Holstein
IBAN is a mandatory field

LOGGA IN

Vänligen fyll i ett användarnamn eller mejladress
Ogiltigt lösenord angivet
Inloggningsuppgifterna du angett är felaktiga
Inloggningsuppgifterna du angett är felaktiga
Spelare är redan inloggad
Ett fel inträffade när du skickade dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.

GLÖMT LÖSENORD

Fyll i ditt användarnamn eller din emailadress och klicka på skicka.

Obs! Om du angav en ogiltig emailadress när du registrerade dig hos LuckyNiki måste du kontakta kundtjänst på support@luckyniki.com

Vänligen svara på säkerhetsfrågan nedanför

Obs! Om du angav en ogiltig emailadress när du registrerade dig hos LuckyNiki måste du kontakta kundtjänst på support@luckyniki.com
Dina kontodetaljer kommer att skickas din E-Post om en stund.

Ett e-postmeddelande har skickats till den e-postadress som är registrerad på ditt konto. Följ instruktionerna för att återställa ditt lösenord.

Tänk på att anteckna denna kod, vi behöver den till nästa steg för att ta fram ett nytt lösenord åt dig.

Ogiltigt användarnamn
Ogiltig e-post
Svaret du angav är inte korrekt. Ange det svar du uppgav vid registreringen. Om du inte kommer ihåg, vänligen kontakta kundtjänst.
Ett fel inträffade när du skickade dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.
Din födelseort?
Favoritlag?
Mammas flicknamn?
Namn på ditt husdjur?
Pappas mellannamn?
Favoritfilm?
Namnet på ditt första barn?
Namnet på din favoritlärare?
Välj en fyrsiffrig PIN-kod?

Please wait...