UTTAG

HUR LÅNG TID TAR DET ATT FÅ MINA UTTAGNA PENGAR?

Våra blixtsnabba uttag innebär att du kan ta ut pengar inom 48 timmar eller mindre förutsatt att du tillhandahållit all information vi kräver i enlighet med våra villkor och regler. Ett fullständigt tidsschema för när du kan förvänta dig att se dina medel på ditt konto hittar du i avsnittet Uttag i kassan.

JAG HAR JUST BEGÄRT ETT UTTAG. MÅSTE JAG SKICKA NÅGON DOKUMENTATION?

Som en del av vår säkerhetsrutin behöver vi en del dokument vid ditt första uttag. Om du har begärt ditt uttag via Wire Transfer, eller om ditt uttag är en högre summa än vad du har satt in, ber vi dig vänligen att skicka in följande:

• En räkning som visar din adress. Ej äldre än sex månader.
  • Kopia på fram- och baksida av ditt kreditkort. (Av säkerhetsskäl ber vi dig täcka över de mittersta åtta siffrorna på framsidan av kortet, samt säkerthetskoden på baksidan)
  • Kopia på ID-kort, pass eller körkort.
  • Om du har begärt ditt uttag till en e-plånbok ber vi dig att skicka in kontonumret/emailadressen som hör till kontot.

JAG FICK FELMEDDELANDET: DU KAN INTE TA UT MEDAN DU HAR AKTIVA BONUSAR, KONTAKTA SUPPORT FÖR ATT LÖSA PROBLEMET. VAD SKA JAG GÖRA?

Om du har en aktiv bonus på ditt konto måste du först uppfylla bonuskraven innan du kan begära ett uttag. Du kan hålla koll på dina bonusar och hur mycket du omsatt på Bonus-sidan i Kassan. När bonuskraven är uppfyllda kan du begära ett nytt uttag.

HUR VET JAG OM DET FINNS NÅGRA AVGIFTER FÖR HANDLÄGGNING PÅ LUCKYNIKI?

I tillämpliga fall visas eventuella avgifter i samband med handläggning tydligt under insättnings-/uttagsprocessen i enlighet med din uttagsmetod.

Hej främling, är du redo att gå med i en värld av spelande?

STEG AV
Fyll i obligatoriska fält.
Användarnamn redan upptaget
Välj ett användarnamn som är mellan 6-12 tecken långt. Du kan använda bokstäver eller siffror, eller båda. Du kan också använda följande tecken: (-) och (_).
Välj ett användarnamn som är mellan 6-12 tecken långt. Du kan använda bokstäver eller siffror, eller båda. Du kan också använda följande tecken: (-) och (_).
För att våra regler ska uppfyllas är våra tjänster inte tillgängliga för spelare som bor i ditt land.
AJ DÅ! Den där e-mailadressen är ogiltig
Ett fel inträffade när du skickade dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.
Ett allmänt fel inträffade när du skickade dina uppgifter.
Ditt lösenord måste vara mellan 6-10 tecken långt och innehålla bokstäver eller siffror eller bådadera. Du kan även använda följande tecken: (-) och (_)
Användarnamn och lösenord får inte vara likadana
Lösenorden överensstämmer inte!
Hoppsan! Förnamnet är ogiltigt
Efternamnet är ogiltigt #Hoppsan!
Är du tjej eller kille?
Du måste vara minst 18 år gammal för att få spela...
Hoppsan! Det där är fel stad
Ogiltigt län
Det där är fel adress. Skriv lååååångsamt
Adress- och husnummer får inte vara samma
Formatet på postnumret är felaktigt
Aj då! Det är ett ogiltigt nummer för ditt land!
What's the secret answer?
Gränsen ​​är lägre än minsta insättning
Enligt våra register har du redan ett konto. Gå till glömt lösenord eller kontakta support på [email protected].
Bekräfta din ålder och acceptera villkoren.
Grattis, du har registrerat dig! Vänta lite medan vi loggar in dig!

Please check your emails.

If you need any help please contact us on:
email: [email protected]
phone: +49 8938038887

Logga in

Användarnamnet måste va 6-12 tecken
Ogiltigt lösenord angivet
Användarnamnet eller lösenordet som du angett är felaktigt.
Spelare är redan inloggad
Ett fel inträffade när du skickade dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.

GLÖMT LÖSENORD

Skriv bara in ditt användarnamn eller e-postadress som finns registrerat på LuckyNiki så tar vi fram ett nytt lösenord åt dig.

VARNING! Om du av någon anledning inte angav en giltig e-postadress när du registrerade dig bör du ta kontakt med kundtjänst på [email protected].

What's the secret answer?

Dina kontouppgifter kommer att skickas till din e-postadress inom kort.

We've sent you an email to the registered account, take a look and follow the instructions to reset your password.

Tänk på att anteckna denna kod, vi behöver den till nästa steg för att ta fram ett nytt lösenord åt dig.

Ogiltigt användarnamn
Ogiltig e-mailadress
Ange svaret du angav när du registrerade dig. Om du har glömt det måste du kontakta LuckyNikis kundtjänst.
Ett fel inträffade när du skickade dina uppgifter. Försök igen senare. Vi beklagar olägenheten.
Din födelseort?
Favoritlag?
Mammas flicknamn?
Namn på ditt husdjur?
Pappas mellannamn?
Favoritfilm?
Namnet på ditt första barn?
Namnet på din favoritlärare?
Välj en fyrsiffrig PIN-kod?

Please wait...